Symbol TECH blog

A Symbol Tech Zrt. blog bejegyzéseinek gyűjtő helye. Amennyiben egy bejegyzés bevezetője érdekes, olvasd el teljes terjedelemben!

Symbol Tech VOIP

2012.04.22. 23:10 | Symbol Developer | Szólj hozzá!

A 2012-es évre négy, a céget érintő változást ígértünk. Az első ilyen a most lezárult VoIP telefonközpont átállásunk. Kis lépésnek tűnhet az ügyfeleknek, de nagy lépés volt nekünk. A bejegyzésben részletesen le is írom, hogy miért.

Minden induló vállalkozás a kollégák, vezetők mobiltelefonjait használja kapcsolattartásra. Ez velünk is így volt. Az új kollégák is mobiltelefonokat kaptak, hiszen ez flottában olcsó, belső beszélgetés ingyen van. A weboldalra azonban nem szerencsés egy mobilszámot kirakni. Sokan a személyes kapcsolattartás lehetőségére hivatkozva teszik ezt. Mi amellett döntöttünk, hogy a kapcsolattartás stílusa legyen személyes, de a módja legyen céges!

http://blog.symboltech.hu/symbol-tech-20121-voip/

Címkék: voip symbol tech

A bejegyzés trackback címe:

https://symbol.blog.hu/api/trackback/id/tr794467449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása