Symbol TECH blog

A Symbol Tech Zrt. blog bejegyzéseinek gyűjtő helye. Amennyiben egy bejegyzés bevezetője érdekes, olvasd el teljes terjedelemben!

Hangok a Symbol Ügyvitelben

2012.04.22. 23:05 | Symbol Developer | Szólj hozzá!

A kezdetek kezdetén elhatároztuk, hogy nem lesznek hangok a Symbol Ügyvitelben, de most eljött ez a pillanat is. Elmesélek egy történetet, ami megvilágítja, hogy miért félek a hangoktól.

Pályafutásom kezdetén, a CCS Hungary Kft-nél szoftverrendszert fejlesztettünk, amely a légitársaságokat és a Malév-ot szolgálta ki. Egyik funkciója volt a csomagok gépre rakása. Ha a gép indulása előtt negyed órával volt még függőben lévő csomag, akkor különleges figyelmeztetést kellett megjeleníteni.

Jött a korszakalkotó ötlet, hogy ne csak vizuális, hanem “audiális” is legyen a figyelmeztetés. A villogó piros mellett 5mp-enként hangot is adott. Kis sípolós kattanás. A szoftver rendben volt, vittük telepíteni.

http://lab.symboltech.hu/2011/08/hangok-a-symbol-ugyvitelben/

Címkék: hangok symbol ügyvitel

A bejegyzés trackback címe:

https://symbol.blog.hu/api/trackback/id/tr494467436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása