Symbol TECH blog

A Symbol Tech Zrt. blog bejegyzéseinek gyűjtő helye. Amennyiben egy bejegyzés bevezetője érdekes, olvasd el teljes terjedelemben!

Friss topikok

Archívum

Használat Interneten keresztül – Biztonságos ez?

2012.04.22. 23:03 | Symbol Developer | Szólj hozzá!

Rendszerünk használata az infrastruktúra helye megválasztása miatt távolról is lehetőséges. Számos megoldási mód van még a tarsolyunkban, de a legtriviálisabb a direkt Interneten keresztüli csatlakozás.

Ingyenes megoldás

Adatbázis műveleteink optimalizáltsága miatt egy 2/2 Mbit-es kapcsolaton működő szerver (amely lehet Linux is) alkalmas a rendszer kiszolgálására 15 munkaállomásig. A munkaállomások számának növekedésével felfelé skálázni kell a kapcsolat sebességét.

A kapcsolat nyilvánvalóan publikus, bárki számára elérhető, emiatt lehet hozzá egyszerűen csatlakozni. De nézzük meg, milyen információkat kell tudnunk ahhoz, hogy a kapcsolat létrejöhessen. Szükség van tehát:

http://lab.symboltech.hu/2011/06/hasznalat-interneten-keresztul-biztonsagos-ez/

Címkék: internet kapcsolat symbol ügyvitel

A bejegyzés trackback címe:

https://symbol.blog.hu/api/trackback/id/tr274467430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása