Symbol TECH blog

A Symbol Tech Zrt. blog bejegyzéseinek gyűjtő helye. Amennyiben egy bejegyzés bevezetője érdekes, olvasd el teljes terjedelemben!

Friss topikok

Archívum

SaaS – Akkor ez most a Symbol Ügyvitel API?

2012.04.22. 23:04 | Symbol Developer | Szólj hozzá!

SaaS működésünk megjelenése előtt számos céggel beszélgettünk róla, hogy ez a működés, akkor most mennyire van kész, ez most akkor gyakorlatilag egy API? A válasz az, hogy ez egy DynamicAPI. Teljes API-t nem lehet csinálni, de bármely része percek/órák alatt implementálható.

Mi is az API?

Az API egy függvénytár, amely egy rendszer kívülről elérhető funkcióit engedi megszólítani. Kis vagy közepes funkcionalitás esetén az API annyi megszólítható “dolgot” tartalmaz, amennyit két kezünkön meg tudunk számolni. Példaképpen említhetjük a POP3 vagy IMAP parancsokat, amelyek a levelek letöltését, üzenettörzs letöltését, üzenetek törlését valósítja meg. Nem is kell többet.

http://lab.symboltech.hu/2011/06/saas-akkor-ez-most-a-symbol-ugyvitel-api/

Címkék: api saas symbol symbol ügyvitel

A bejegyzés trackback címe:

https://symbol.blog.hu/api/trackback/id/tr504467433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása